Teknik Özellikler
NATURAPACK karton gıda kapları saf selülozdan üretilmiş kartonlardan imal edilmiştir. Tavsiye edilen ısılarda; fanlı fırınlarda ve mikrodalga fırınlarda içindeki gıda ısıtılabilir ve pişirilebilir. Direkt gıda ile temasa uygundur. (AB 1935/2004 gıda ambalajı olabilecek materyallerle ilgili kanun ve FDA 176.170, BfR XXXVI ve XXXVI/2 kanunlarına uygundur.)
Bariyer Özellikleri
O2TR (cm3/m2/d) [23°C/60%RH] 80
WVTR (g/m2/d) [23°C/50%RH] 40Kullanım Alanlar
Sıcak veya soğuk servis edilebilen tüm gıdaların ambalajlanmasında kullanılır
Kullanım Önerileri
Normal fanlı fırınlarda: 180°C de 40 dakika veya 200°C de 30 dakika kalabilir.
Mikrodalga fırınlarda: 800W da 5 dakika kalabilir.
Saklama Koşulları
Kuru yerde saklanmalı ve direkt güneş ışığı ile temastan korunmalıdır